ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi använder oss av hudvårdsmärket Phformula i våra ansiktsbehandlingar. Det är ett syrabaserat hudvårdsmärke som verkligen levererar resultat. Behandlingssystemet är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger optimala förutsättningar för att nå önskat resultat.


Vill du lägga till något extra i din behandling, tex färgning av fransar och bryn scrollar du ned i listan till "Tillägg" i samband med din bokning.


Ansiktsbehandling 30 min 595:-

Rengöring, peeling med syror, avslutande produkter. Denna behandling passar dig som vill gå mer regelbundet. Denna behandling går även att boka som kur för maximalt resultat. Kontakta oss för prisinformation.


Ansiktsbehandling 45 min 895:-

Rengöring, peeling med syror, mask, avslutande produkter. Denna behandling passar dig som besöker oss för första gången eller som vill boozta huden då och då.


Ansiktsbehandling 60 min 1195:-

Rengöring, peeling med syror, massage, mask och avslutande produkter. Denna behandling passar dig som besöker oss för första gången och vill prova produkterna eller som vill boozta huden då och då.


Ansiktsbehandling 90 min 1785:-

Rengöring, peeling med syror, portömning, massage, mask och avslutande produkter. Denna behandling passar dig som vill unna sig en längre avkopplande stund, som besöker oss första gången och vill kicka igång huden eller som har behov av portömning.


Ansiktsbehandling på halva ryggen 30 min 795:-

Ansiktsbehandling på hela ryggen 45 min 995:-

Rengöring, peeling med syror, mask och avslutande produkter


PRX-T33 inkl. OPERA ledmask

Full face, 30 min 1995:-

Full face kur 4 behandlingar, 30 min 1500:-/gång


Det går att byta ut moment i ansiktsbehandlingarna efter dina behov.

Önskar du forma bryn eller färga fransar eller bryn i din behandling, välj "tillägg" när du bokar din tid.