ANSIKTSBEHANDLINGAR

Dermaplane pro

I denna behandling tar vi skonsamt bort ett tunt lager hud samt det fina vellushåret i ansiktet, det ger din hud fin jämn hudton med otrolig lyster. 1215:-

behandlingar med

phformula

Ansiktsbehandling 30 min 610:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, avslutande produkter. För dig som är återkommande kund eller för dig som vill boka kur. Bokar du denna som kur gäller det 6 st behandlingar, varav 6:e är kostnadsfri.


Ansiktsbehandling 45 min 910:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, mask, avslutande produkter. Denna behandling passar dig som besöker oss för första gången eller som vill boosta huden då och då.


Ansiktsbehandling 60 min 1215:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, välj mellan portömning och massage, mask och avslutande produkter. Denna behandling passar dig som besöker oss för första gången eller som vill boosta huden då och då.


Ansiktsbehandling 90 min 1815:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, portömning, välj mellan portömning och massage, mask och avslutande produkter. Denna behandling passar dig som vill unna sig en längre avkopplande stund, som besöker oss första gången och vill kicka igång huden eller som har behov av portömning.


Microneedling med protonpen 1995:-

Med hjälp av nanoneedling eller microneedling stimulerar vi kollagenproduktionen i huden vilket i sin tur ger positiva egenskaper på tex akneärr, rynkor, linjer, stora porer, slapp hud, bristningar osv.

Boka kur 4 behandlingar så får du 4:e behandlingen för 5o% av priset.

Boka kur 6 behandlingar så får du 6:e behandlingen kostnadsfri.


behandlingar på rygg

Halva ryggen 30 min 810:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, mask och avslutande produkter.


Hela ryggen 45 min 995:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, mask och avslutande produkter.

behandlingar med drk

Ansiktsbehandling 45 min 910:-

Dubbelrengöring, peeling med syror, mask, avslutande produkter. För dig som är återkommande kund eller för dig som vill boka kur. Bokar du denna som kur gäller det 6 st behandlingar, varav 6:e är kostnadsfri.

behandlingar med opera led-mask

30 min 610:-

Ledmask med 3 olika våglängder, blått, rött och mixat. Dessa våglängder har vetenskapligt dokumenterade effekter på bla akne, åldrad hud och rosacea, den är även fuktgivande. Behandlingen är en behaglig upplevelse och passar alla hudtyper.


TIPS! Välj denna som tillägg i någon av våra ansiktsbehandlingar för 305:-

Övriga ansiktsbehandlingar

Care of You Signaturbehandling 60 min 1215:-

Denna behandling passar dig som vill ha en stunds avkoppling. Det ingår dubbelrengöring, peeling med syror, massage av ansikte, dekolltage och huvud, mask, avslutande produkter.