om oss

Vi är båda Auktoriserade Hudterapeuter vilket innebär att vi gått utbildningar som är godkända av vår branschorganisation SHR och att vi omfattas av en behandlingsskadeförsäkran.

Du som kund ska känna dig trygg hos oss!


Att starta eget har för oss båda varit en dröm, och i Mars 2020 blev den sann. Samtidigt drabbades världen av pandemi och det har varit en resa med både upp och nedgångar. Vi är så glada att vi fortfarande finns kvar och vi hoppas kunna göra det lång tid framöver!


Varmt välkomna till oss, vi ser fram emot att träffa dig.

kristina stockfelt

Auktoriserad Hudterapeut sedan 2008

Nagelteknolog

Kosmetisk tatuering

Erhåller gesällbrev.

johanna nerpin

Auktoriserad Hudterapeut med Cidesco-examen sedan 2017

Dermaplaning

Erhåller gesällbrev.

våra produkter

Phformula

Detta är ett syrabaserat hudvårdsmärke som verkligen levererar resultat. Behandlingssystemet är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger optimala förutsättningar för att nå önskat resultat.

mii cosmetics

Mii cosmetics och Brow by Mii är utvecklat av och för Hudterapeuter. Prisvärd mineralmakeup som ger fina resultat och samtidigt är bra för din hud, veganska och cruelty free.

drk

Detta är en hudvårdsserie med prebiotiska egenskaper, det ökar tillväxten av goda bakterier på huden som har anti-inflammatoriska egenskaper. Produkterna har dessutom probiotika-liknande effekt då dom stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt balansen i hudens mikrobiom.